Skip to main content
Цахим сургалтын систем
  • Home
  • More
Log in
Цахим сургалтын систем
Home
  1. Courses
  2. БАКАЛАВРЫН СУРГАЛТ
  3. 2024-2025 оны хичээлийн жил
  4. ТЕХНОЛОГИЙН САЛБАР
  5. НАМАР
  6. ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛЫН ХӨТӨЛБӨР
  7. Хүнсний чанар, аюулгүй байдал

Хүнсний чанар, аюулгүй байдал

[ N.FT17 ] N.BN371 - Хүнсний бүтээгдэхүүний сав, боодлын технологи

  • Teacher: Нямдорж Болорцэцэг

G.FE318 Хүнс үйлдэх үндэсний технологи

G.LIM202 Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал эрүүл ахуй

G.FEM201 Хүнсний инженерчлэлийн үндэс-1

G.BNM101 Мэргэжлийн удиртгал

G.BN376 Паразитологи

You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle