Skip to main content
Цахим сургалтын систем
  • Home
  • More
Log in
Цахим сургалтын систем
Home
  1. Courses
  2. БАКАЛАВРЫН СУРГАЛТ
  3. 2024-2025 оны хичээлийн жил
  4. ТЕХНОЛОГИЙН САЛБАР
  5. ХАВАР
  6. ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛЫН ХӨТӨЛБӨР
  7. Хүнсний чанар, аюулгүй байдал

Хүнсний чанар, аюулгүй байдал

[N.FT07] G.BNM210 Анатоми, физиологи
[N.FT07] G.BND201 Чанарын хяналт, баталгаажуулалт
[N.FT17] G.FE202-Хүнсний инженерчлэлийн үндэс II
[N.FT17] G.BN222-Хүнсний аюулгүй байдал I
[N.FT17] G.BN317-Хүнсний зохицуулах үйлдэл
[N.FT41] G.BN219-Анатоми
[N.FT21] G.BN229 Ерөнхий эрүүл ахуй
[N.FT21] G.BN228 Хүнс үйлдвэрлэлийн экологи
[N.FT36] G.BN219-Анатоми
[N.FT03] G.FE203-Хүнсний үйлдвэрийн тоног төхөөрөмж
[N.FT19] G.BN219-Анатоми
[N.FT21] G.BN369 Хүнсний сүлжээний төслийн хяналт
[N.FT87] G.BN375-Хүнсээр дамжих халдвар, тархвар судлал
[N.MS12] G.BN373 -Хүнсний зохистой хэрэглээ
[N.MS12] G.BN208-Хүнсний хими
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle